ponedjeljak, 27. travnja 2009.

ABS dijeta

ABS dijeta je šest tjedni plan koji kombinira prehrana i tjelovježba. To naglašava moć dvanaest namirnica koje su u prehrani. Ona je usredotočena na snagu, izgradnju mišića kroz trening, aerobik vježbe i dijeta balans bjelančevina, ugljikohidrata i masti.
Tjelovježba pomaže tijelu sagorijevati višak masnoća, ali nije moguće ciljati specifična područja masti, kao što su trbuh. Dijeta i tjelovježba pomoći će eliminirati višak masnoća iz svih krajeva. ABS ishrana je dizajniran da osigura potrebne vitamine, minerale, te svjetlovodno za dobro zdravlje, a potiče izgradnju mišića koji pomažu ubrzavanje procesa.
Ova dijeti ima dvije komponente: vježbanje i prehrana. Postoji nekoliko općih smjernica koje su osnovna načela u prehrani. To su: jedite šest obroka dnevno, pijte vodu redovito, ne brojite kalorije i usredotočite se na dijetu. Snažno se preporucuje jesti šest obroka dnevno, jer pomaže da se zadrži ono što istraživači zovu energetski balans.
Namirnice koje se konzumiraju su:
bademi i drugi oraščići
grah
zeleno povrće
nemasni mlječni proizvodi
zobene pahuljice
jaja
nemasno meso
maslinovo ulje
žitarice od cijelokupnog zrna
Vježba
Adekvatne vježbe su podjednako važne kao i dobra prehrana u gubljenje masnoća i ravnanju želuca u Abs prehrani. Ona uključuje trening snage tri puta tjedno, trbušne vježbe dva do tri dana u sedmici, i izbornu aerobik vježbu dva do tri puta tjedno

Nema komentara:

Objavi komentar