četvrtak, 24. rujna 2009.

Brza dijeta

Brza dijeta je dobila ime brza jer je navodno za 10 dana moguće izgubiti 15 kilograma.Sve dane dijete se jede ista hrana. Za doručak se jede voće bez obzira koje, može sve osim banana i oraščastih plodova. Za ručak se pojede jedna pileća hrenovka i dva kuhana jaja. Za večeru pojedete jednu jabuku i to je to. Ovaj recept sam dobio nod jedne čitateljice koja kaže da je ovo jako brza dijeta, ali da nakon desetog dana morate prekinuti sa dijetom. Pauza mora biti dvadeset dana, pa nakon tog možete biti još dese dana na dijei i to je to. Kad sam ja prvi put vidio naslov brza dijeta pomislio sam da će to biti neki poseban jelovnik ili nešto. Sad vidim da iskreno ova dijeta i nije nešto posebno. Ali objavljujem je zbog obećanja čitateljici kodnog imana "suzi" pa evo brza dijeta na tvoju dušu!

Broj komentara: 14:

  1. Jel imao neko iskustwa?

    OdgovoriIzbriši
  2. A zasto se mora prestati primjenjivati nakon 10 dana ?

    OdgovoriIzbriši
  3. pa jarane ako pokusas dvanesti baildisat ces ! :)

    OdgovoriIzbriši
  4. ja mislim da bi svako oslabio od te dijete ma ne oslabio upado bi covjece peti dan

    OdgovoriIzbriši
  5. Da li stvarno moze da se toliko smrsa od te dijete,i kako izdrzati,fakticki nista ne jedes,moze li se ubaciti bar koja vocka kao uzina?

    OdgovoriIzbriši
  6. Jeli ovo sigurno ???

    OdgovoriIzbriši
  7. Dali je ova dijeta istinita

    OdgovoriIzbriši
  8. Clean 9 je program koji je pre svega namenjen za Detoksikaciju tj. kao detoksikacioni program koji će vam pomoći da započnete svoj put ka zdravlju i željenim oblinama.
    Sa ovim programom, dokazano je u praksi, može se smanjiti čak i do 4 cm u obima stim što je za osobe koje imaju potrebu za većim skidanjem kilaže i regulisanja masnoća neophodno je da nakon korišćenje C9 paketa nastave sa korišćenjem paketa F.I.T. 1

    OdgovoriIzbriši
  9. koliko trebamo za dorucak pojest kaloria

    OdgovoriIzbriši
  10. koliko trebamo za dorucak pojest kaloria

    OdgovoriIzbriši
  11. koliko trebamo za dorucak pojest kaloria

    OdgovoriIzbriši
  12. koliko trebamo za dorucak pojest kaloria

    OdgovoriIzbriši